Trouwen bij Café Mereboer

Elkaar het jawoord geven op een knusse en gezellige locatie nabij de duinen? Het kan bij Café Mereboer. Als officiële trouwlocatie onder de rook van Schoorl kunnen wij de gehele trouwdag verzorgen. Het is ook mogelijk om alleen de receptie of het huwelijksfeest bij ons te houden.

Onvergetelijk huwelijksfeest en diner

In de regio zijn een aantal bijzondere trouwlocaties te vinden. Het Witte Kerkje in Groet is een zeer geliefde locatie voor trouwceremonies. Ook de prachtige Ruïnekerk in Bergen (op 20 minuten rijden) biedt een unieke setting voor de huwelijksvoltrekking. Het zijn volmaakte plekken om elkaar eeuwige trouw te beloven, maar het zijn wellicht wat minder geschikte locaties voor een uitbundig feest. Ben je op zoek naar een alternatieve locatie om jullie huwelijksdag op feestelijke wijze af te sluiten? Kom het glas heffen in ons gezellige eetcafé waar je tot in de late uurtjes de voeten van de vloer kan laten gaan.

Jouw bruiloftsfeest aan de voet van de Schoorlse Duinen en de bossen
Ideale trouwlocatie Groet

Na de plechtigheid kan het gezelschap zich verplaatsen naar ons eetcafé. Hier richten wij de ruimtes zo in dat deze geschikt zijn voor een receptie, groot feest of diner. Wij zorgen dat de zaal mooi is aangekleed en dat jullie gasten tussen het dansen door kunnen genieten van fijne hapjes en snacks. In het voorgesprek nemen we al jullie wensen en het verloop van de trouwdag door. We helpen je graag bij het maken van je keuze om gezamenlijk tot een perfecte dag te komen.

Ook het huwelijksdiner is bij ons in goede handen. Bijna elke setting is hierbij mogelijk. Van een walking dinner tot een 3-gangen diner of barbecue op ons zonovergoten terras. Omdat elke bruiloft uniek is, biedt Café Mereboer maatwerk menu’s. Bang voor keuzestress? Neem dan een kijkje bij onze aantrekkelijk geprijsde arrangementen.

Café Mereboer als trouwlocatie

Café Mereboer heeft de status officiële trouwlocatie binnen de gemeente Bergen. Indien gewenst kan de huwelijksvoltrekking ook bij ons plaatsvinden. We beschikken over een ruimte waar het mogelijk is om een intieme ceremonie te houden met jullie dierbaren, tot een maximum van 100 personen. Bij mooi slaan we de deuren naar ons ruime terras open. Wij van Café Mereboer zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke bruiloft van te maken. Na de huwelijksvoltrekking toveren we ons eetcafé om tot een feestzaal of zetten we indien gewenst alles klaar voor het huwelijksdiner.

Meer informatie over trouwen bij Café Mereboer in Groet?

We denken graag mee over de invulling van jullie trouwdag. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van jullie wensen en eisen maken we een passend voorstel. Hopelijk tot snel bij Café Mereboer!

Neem contact op