Compleet verzorgde bedrijfsborrel

Je wilt een borrel organiseren ter afsluiting van een kwartaal, een succesvolle zakendeal, voor een collega die weggaat of gewoon zomaar. Café Mereboer is de ideale locatie voor een zakelijke borrel in Groet. Wij zorgen voor de drankjes en bites, jullie voor een geweldige avond waar nog lang over gepraat wordt!

Borrelen in een intieme en huiselijke sfeer

Een bedrijfsborrel op z’n tijd versterkt het groepsgevoel en zorgt dat iedereen zich even volledig kan ontspannen. Verruil de reguliere Vrijmibo eens voor een borrel buiten de deur. Een bedrijfsborrel in een compleet andere setting zorgt voor een meer ontspannen sfeer en een andere dynamiek. Café Mereboer biedt alle faciliteiten en ruimte voor een geslaagde borrel in de omgeving van Schoorl met collega’s. Ons pand biedt plek voor gezelschappen tussen de  50 tot 100 personen en is goed bereikbaar met de auto (pal naast de A9).

Werken aan de teamspirit met een volledig verzorgde bedrijfsborrel

Wij van Café Mereboer denken graag met je mee. Betreft het een bijzondere mijlpaal of wordt een werknemer in het zonnetje gezet? Dan kan uitgepakt worden met livemuziek, feestelijke aankleding en luxe hapjes. Liever bittergarnituur en bier van de tap? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk hier onze arrangementen of neem contact met ons op voor een zakelijke borrel op maat.

Combineer een borrel met een bedrijfsuitje

Combineer de personeelsborrel met een leuke activiteit in de nabije omgeving voor een compleet dagje uit. Het dorpje Groet is natuurlijk geen Amsterdam, maar dit betekent niet dat hier niets te beleven valt! Groet ligt vlakbij de kust, in de natuurrijke gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland. Op het strand van Camperduin zijn tal van strandactiviteiten mogelijk, zoals windsurfen, beachvolleybal en brandingraften, maar ook leuke teambuilding activiteiten. Sluit vervolgens het bedrijfsuitje af met een hapje en een drankje bij Café Mereboer.

Meer informatie over een besloten borrel bij Café Mereboer in Groet?

Voor een volledig verzorgde bedrijfsborrel in de buurt van Schoorl en Bergen ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs om zelf de sfeer te proeven. We kijken ernaar uit om jullie bedrijfsborrel te organiseren!

Neem contact op