Vier je verjaardag bij Café Mereboer

Jouw verjaardag vieren met de hele familie of al je vrienden? Met Café Mereboer als feestlocatie ben je verzekerd van knallend succes. We helpen je graag bij het organiseren van een extra speciale verjaardag. Je kunt bij ons ook een feestzaal huren voor een bruiloft of besloten borrel met collega’s.

De meest gezellige feestlocatie van Schoorl

Café Mereboer in Groet beschikt over alle faciliteiten om jouw verjaardag compleet te maken. Denk hierbij aan een professionele keuken, een gezellige bar, een dansvloer én een ruim (verwarmd) terras. Tel daar ons topteam bij op en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde verjaardagsborrel. Ons historische eetcafé heeft de look & feel van een bruin café in een eigentijds jasje. Dit zorgt voor een gezellige en warme sfeer nog voordat de slingers en ballonnen zijn opgehangen!

Café Mereboer leent zich bij uitstek voor verjaardagsfeesten met vrienden en familie

Onze locatie ligt vlakbij de badplaats Hargen aan Zee in de gemeente Bergen. Je kunt je verjaardagsfeest dan ook combineren met een heerlijke strandwandeling. Hoe leuk is dat?

Een verjaardagsfeest afgestemd op jouw wensen

Café Mereboer helpt je graag met het organiseren en de voorbereiding van het feest. We denken zoveel mogelijk met je mee, maar steken ook zeker de handen uit de mouwen. Indien gewenst regelen wij de muziek en boeken we een DJ of band. Bij een verjaardag horen natuurlijk ook lekkere hapjes. We got that! Uit onze keuken komen de lekkerste bitterballen, hartige snacks en charcuterie. Voordat het feest losbarst nog met z’n allen aan tafel? Café Mereboer verzorgt graag het verjaardagsdiner. 

We hebben verschillende arrangementen samengesteld, maar we kunnen ook maatwerk leveren. Er is van alles mogelijk: bbq’en op het terras, karaoke zingen in het eetcafé tot een lopend buffet met livemuziek. Wil je een ons café afhuren voor je verjaardag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op